Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 18ο Τουρνουά Δημοτικών Σχολείων Έγκωμης «Νεόφυτος Χανδριώτης», που διεξήχθει την Τρίτη 14/5/2019 στην κλειστή αίθουσα "Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία".

 

Στο τουρνουά όπως κάθε χρόνο συμμετείχαν τα πέντε Δημοτικά Σχολεία της Έγκωμης καθώς και το Δημοτικό σχολείο Αρχαγγέλου και συνολικά πέραν των 100 παιδιών. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά έλαβαν δώρο αναμνηστική φανέλα της διοργάνωσης, και μετάλλιο για την συμμετοχή τους.

 

Τα νεαρά παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους, αγωνιζόμενα μεταξύ τους και γνωρίζοντας το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η 18η διαδοχική χρονιά όπου διοργανώνεται το εν λόγω τουρνουά, με την παρουσία όλων των Δημοτικών Σχολείων από την Έγκωμη.

 

Συνδιοργανωτές του τουρνουά ήταν η ΕΘΑ Έγκωμης, η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο Δήμος Έγκωμης και η ΟΠΑΠ Κύπρου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πατέρας του Νεόφυτου.

Search

Ε.Θ.Α. ΕΓΚΩΜΗΣ

Αθλητικό Σωματείο, Ένωσις Θυέλλης Αναγεννήσεως με έδρα την Έγκωμη Λευκωσίας. Χρώματα του σωματείου είναι το κίτρινο και το μαύρο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Γρηγόρη Αυξεντίου 52,
Έγκωμη, 2407 Λευκωσία

Τηλέφωνο: 70001942, 22590233

E-mail: info@etha-engomi.net