Τα παιδιά της Ακαδημίας μας έδωσαν βροντερό παρόν στον αγώνα Ανδρών ΕΘΑ - ΑΕΛ και πραγματικά χρωμάτισαν με την παρουσία τους και τις φωνές τους μια πραγματικά όμορφη εικόνα που δεν συναντούμε κάθε βδομάδα στους αγώνες του Πρωταθλήματος.

 

Τα παιδιά συνόδευσαν στην έναρξη του αγώνα τους παίκτες και των δύο ομάδων στο γήπεδο ενώ στο ημίχρονο με την καθοδήγηση των προπονητών τους έκαναν το δικό τους παιχνίδι εντός αγωνιστικού χώρου.

Τον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό στο "Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία" τέλεσε το Σωματείο μας, την Πέμπτη 10/10/2019, λίγες μέρες πριν την έναρξη των φετινών πρωταθλημάτων Α' Κατηγορίας.

 

Στον αγιασμό που τέλεσε ο πάτερ Δημήτριος ήταν παρόν ο Πρόεδρος του Σωματείου, Πανίκος Κωνσταντίνου, ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Κυπριανού και οι δύο ομάδες, Ανδρών και Γυναικών με τους προπονητές τους.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 18ο Τουρνουά Δημοτικών Σχολείων Έγκωμης «Νεόφυτος Χανδριώτης», που διεξήχθει την Τρίτη 14/5/2019 στην κλειστή αίθουσα "Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία".

 

Στο τουρνουά όπως κάθε χρόνο συμμετείχαν τα πέντε Δημοτικά Σχολεία της Έγκωμης καθώς και το Δημοτικό σχολείο Αρχαγγέλου και συνολικά πέραν των 100 παιδιών. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά έλαβαν δώρο αναμνηστική φανέλα της διοργάνωσης, και μετάλλιο για την συμμετοχή τους.

Search

Ε.Θ.Α. ΕΓΚΩΜΗΣ

Αθλητικό Σωματείο, Ένωσις Θυέλλης Αναγεννήσεως με έδρα την Έγκωμη Λευκωσίας. Χρώματα του σωματείου είναι το κίτρινο και το μαύρο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Γρηγόρη Αυξεντίου 52,
Έγκωμη, 2407 Λευκωσία

Τηλέφωνο: 70001942, 22590233

E-mail: info@etha-engomi.net