Τον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό στο "Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία" τέλεσε το Σωματείο μας, την Πέμπτη 10/10/2019, λίγες μέρες πριν την έναρξη των φετινών πρωταθλημάτων Α' Κατηγορίας.

 

Στον αγιασμό που τέλεσε ο πάτερ Δημήτριος ήταν παρόν ο Πρόεδρος του Σωματείου, Πανίκος Κωνσταντίνου, ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Κυπριανού και οι δύο ομάδες, Ανδρών και Γυναικών με τους προπονητές τους.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 18ο Τουρνουά Δημοτικών Σχολείων Έγκωμης «Νεόφυτος Χανδριώτης», που διεξήχθει την Τρίτη 14/5/2019 στην κλειστή αίθουσα "Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία".

 

Στο τουρνουά όπως κάθε χρόνο συμμετείχαν τα πέντε Δημοτικά Σχολεία της Έγκωμης καθώς και το Δημοτικό σχολείο Αρχαγγέλου και συνολικά πέραν των 100 παιδιών. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά έλαβαν δώρο αναμνηστική φανέλα της διοργάνωσης, και μετάλλιο για την συμμετοχή τους.

Η Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης του Γυμνασίου Μακεδονίτισσας, η βάση της Ακαδημίας της ΕΘΑ έχει από τις 15/3/2018 το όνομα ενός δικού μας παιδιού. Τα παιδιά της Ακαδημίας θα προπονούνται πλέον καθημερινά στην αίθουσα "Νεόφυτος Χανδριώτης".

Το Γυμνάσιο Μακεδονίτισσας, σε μια σεμνή τελετή που έγινε στις 15 Μαρτίου 2018, τίμησε τον Νεόφυτο Χανδριώτη, που φοίτησε στο γυμνάσιο από το 2005 μέχρι το 2008, με τη μετονομασία της Αίθουσας Πολλαπλής Χρήσης «ΟΛΥΜΠΙΑ» στο όνομά του. Τα αποκαλυπτήρια της αναμνηστικής πλάκας έκανε ο έντιμος Δήμαρχος Έγκωμης, κ. Ζαχαρίας Κυριάκου.

Search

Ε.Θ.Α. ΕΓΚΩΜΗΣ

Αθλητικό Σωματείο, Ένωσις Θυέλλης Αναγεννήσεως με έδρα την Έγκωμη Λευκωσίας. Χρώματα του σωματείου είναι το κίτρινο και το μαύρο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Γρηγόρη Αυξεντίου 52,
Έγκωμη, 2407 Λευκωσία

Τηλέφωνο: 70001942, 22590233

E-mail: info@etha-engomi.net