Το Σωματείο της ΕΘΑ, μετά την επιτυχημένη ανάπτυξη της Γυναικείας Καλαθόσφαιρας σε επίπεδο υποδομών τα τελευταία χρόνια και τις συνεχόμενες επιτυχίες των ομάδων, αποφάσισε την επαναδραστηριοποίηση και της Γυναικείας ομάδας που θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α' Κατηγορία Γυναικών.

Η ΕΘΑ Έγκωμης είναι μία εκ των πρώτων ομάδων της Γυναικείας Καλαθόσφαιρας στην Κύπρο και μία από τις πέντε ομάδες που έχουν κατακτήσει τίτλο. Η ομάδα της Έγκωμης κατέκτησε το Πρωτάθλημα Γυναικών Α’ Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 1991-92.

Στόχος της ομάδας για φέτος είναι καταρχήν η αξιοπρεπής συμμετοχή στο πρωτάθλημα και η δημιουργία ενός οργανωμένου και ανταγωνιστικού συνόλου.

Οι ενέργειες ήδη έχουν ξεκινήσει και πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Η ΕΘΑ καλεί όσες παίκτριες ενδιαφέρονται ή/και θα ήθελαν περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα, να έρθουν σε επικοινωνία στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Search

Ε.Θ.Α. ΕΓΚΩΜΗΣ

Αθλητικό Σωματείο, Ένωσις Θυέλλης Αναγεννήσεως με έδρα την Έγκωμη Λευκωσίας. Χρώματα του σωματείου είναι το κίτρινο και το μαύρο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Γρηγόρη Αυξεντίου 52,
Έγκωμη, 2407 Λευκωσία

Τηλέφωνο: 70001942, 22590233

E-mail: info@etha-engomi.net