Η Ακαδημία Καλαθόσφαιρας της Ε.Θ.Α. Έγκωμης μετά την καλή οργάνωση των τελευταίων ετών, ανοίγει νέα σελίδα από φέτος και ευελπιστεί ότι ο χαμένος χρόνος λόγω της πανδημίας των τελευταίων πολλών μηνών, θα λειτουργήσει ευεργετικά μεγαλώνοντας τη δίψα των παιδιών για άθληση.


Η διεύθυνση της Ακαδημίας δόθηκε στα έμπειρα χέρια του Γιώργου Κυπριανού για τα επόμενα τουλάχιστον δύο χρόνια. Ο κ. Κυπριανού με το καλημέρα της ανάληψης της διεύθυνσης της Ακαδημίας δείχνει ότι με τις κινήσεις του, θέλει να ανεβάσει τον πήχυ πολύ ψηλά.


Η αναβάθμιση του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας, το άνοιγμα νέων κλιμακίων για παιδιά μικρών ηλικιών και η καινοτομία με τη λειτουργία ειδικών προγραμμάτων ολοκληρωμένης προπόνησης αλλά και προγραμμάτων ανοικτών προς όλα τα παιδιά, δηλώνουν την πρόθεση της Ακαδημίας για μια ολοκληρωμένη πρόταση άθλησης μέσω της Καλαθόσφαιρας προς την κοινωνία.


Κύριος στόχος και κύριο μέλημα όλων στην Ακαδημία της Ε.Θ.Α. είναι η ενσωμάτωση όσων περισσότερων παιδιών γίνεται στο χώρο της Καλαθόσφαιρας και η ανάπτυξη του αθλήματος. Επιπρόσθετα, προσφέρεται η δυνατότητα μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, σε όσα παιδιά πραγματικά ενδιαφέρονται να ανεβάσουν επίπεδο, να το πράξουν.


Η σύνθεση του Τεχνικού Επιτελείου της Ακαδημίας είναι ως ακολούθως:


ΣΚΕΥΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Τεχνική Διευθύντρια.
Υπεύθυνη Ανάπτυξης Ακαδημιών και προπονήτρια των εξειδικευμένων προγραμμάτων εκπαίδευσης Elite Basketball 360ο και Unique Basketball.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
Προπονητής Υποδομών Ανδρών U16 και U18 και υπεύθυνος προπονητής Ακαδημιών U10.
Προπονητής Ακαδημιών (U8 – U10 – U12) και ειδικών προγραμμάτων ενηλίκων.


ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΜΑΜΙΤΗ
Προπονήτρια Υποδομών Γυναικών U16 και προπονήτρια Ακαδημιών Κοριτσιών U14. Προπονήτρια Ακαδημιών Κοριτσιών U12.


ΜΑΙΚ ΖΑΚΟΥ
Προπονητής Ακαδημιών Αγοριών U14.


ΓΙΑΓΚΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥ
Υπεύθυνος προπονητής Ακαδημιών U12.


ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Προπονητής Ακαδημιών U8 – U10.

 

Search

Ε.Θ.Α. ΕΓΚΩΜΗΣ

Αθλητικό Σωματείο, Ένωσις Θυέλλης Αναγεννήσεως με έδρα την Έγκωμη Λευκωσίας. Χρώματα του σωματείου είναι το κίτρινο και το μαύρο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Γρηγόρη Αυξεντίου 52,
Έγκωμη, 2407 Λευκωσία

Τηλέφωνο Ακαδημίας: 7000 1942

Τηλέφωνο Σωματείου: 22590233

E-mail: info@etha-engomi.net