Αγαπητοί γονείς και παιδιά,

12.3.2020 12.00 Η Ακαδημία ανακοινώνει ότι ακυρώνονται ΟΛΕΣ οι προπονήσεις, ΟΛΩΝ των τμημάτων της Ακαδημίας, μέχρι και την Κυριακή 22/3/2020.

12.3.2020 09.30 Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΚΟΚ) για αναβολή των παιχνιδιών των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων, το Σωματείο μας ανακοινώνει ότι σε πρώτη φάση, ακυρώνονται ΟΛΕΣ οι προπονήσεις, ΟΛΩΝ των τμημάτων της Ακαδημίας, μέχρι και την Κυριακή 15/3/2020.

Ανάλογα με την επίσημη τοποθέτηση από την ΚΟΚ, το Σωματείο μας θα ενημερώσει έγκαιρα για περαιτέρω ενέργειες.

11.3.2020 Λόγω των εξελίξεων αναφορικά με τη λοίμωξη του Κορωνοϊού και λόγω των πρόσφατων αποφάσεων της Κυβέρνησης για κλείσιμο των σχολείων στη Λευκωσία, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

1. Όλες οι προπονήσεις των τμημάτων U8-U10-U12 από σήμερα Τετάρτη 11/3 μέχρι και το Σάββατο 14/3 ακυρώνονται.

2. Οι προπονήσεις των τμημάτων U14-U16-U18 θα πραγματοποιούνται κανονικά.

3. Όλοι οι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι το Σ/Κ θα γίνουν κανονικά αλλά κεκλεισμένων των θυρών.

Σε περίπτωση που κάποιο παιδί παρουσιάζει συμπτώματα γρίπης (βήχας, φτάρνισμα, πυρετός) παρακαλούμε όπως αποφύγει την προπόνηση και να παραμείνει στο σπίτι.

Παρακαλούμε όπως όλα τα παιδιά, οι συνοδοί τους και οι προπονητές να τηρούν αυστηρά τους κανόνες προσωπικής υγιεινής.

Ε.Θ.Α. ΕΓΚΩΜΗΣ

Αθλητικό Σωματείο, Ένωσις Θυέλλης Αναγεννήσεως με έδρα την Έγκωμη Λευκωσίας. Χρώματα του σωματείου είναι το κίτρινο και το μαύρο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Γρηγόρη Αυξεντίου 52,