Διήμερο με εκτός έδρας αγώνες για τις ομάδες Ανδρών και Γυναικών του Σωματείου μας. Η ομάδα Ανδρών αγωνίζεται το Σάββατο 2/11/2019 με τον ΑΠΟΕΛ στο γειτονικό Λευκόθεο ενώ η ομάδα Γυναικών ταξιδεύει για πρώτη φορά φέτος εκτός Λευκωσίας για να αγωνιστεί στη Λεμεσό απέναντι στην Αναγέννηση Γερμασόγειας. 

 

Οι Άνδρες στερούνται τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές και επιζητούν όσο τίποτε άλλο το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

 

Η ομάδα του Γιώργου Μπιτζάνη έδειξε σημάδια βελτίωσης στον τελευταίο αγώνα με τον Κεραυνό και θέλει σύντομα να γυρίσει σελίδα και να ξεκολλήσει από τις κάτω θέσεις της βαθμολογίας.

 

Η ομάδα Γυναικών μετά τα πρώτα δύο νικηφόρα αποτελέσματα, προσγειώθηκε ανώμαλα αφού ηττήθηκε εύκολα από τον Κεραυνό εντός έδρας. Οι Γυναίκες της Σκεύης Γεωργίου εκστρατεύουν στη Λεμεσό για ένα πολύ σημαντικό ματς απέναντι σε μια ομάδα που θα είναι μια από τις άμεσες ανταγωνίστριες για την τετράδα του Πρωταθλήματος. 

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΑ!!!

 

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ!!!

 

Search

Ε.Θ.Α. ΕΓΚΩΜΗΣ

Αθλητικό Σωματείο, Ένωσις Θυέλλης Αναγεννήσεως με έδρα την Έγκωμη Λευκωσίας. Χρώματα του σωματείου είναι το κίτρινο και το μαύρο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Γρηγόρη Αυξεντίου 52,
Έγκωμη, 2407 Λευκωσία

Τηλέφωνο: 70001942, 22590233

E-mail: info@etha-engomi.net