Η Ακαδημία Καλαθόσφαιρας της ΕΘΑ αναπτύσσεται και ενδυναμώνεται. Από φέτος ανοίγει τμήμα U8 (Under 8) και δέχεται παιδιά από προδημοτική, 1η και 2α Δημοτικού δίνοντας την ευκαιρία στα πιτσιρίκια να ξεκινήσουν την ενασχόληση τους με το άθλημα από μικρή ηλικία. Σε αυτό το τμήμα θα υπάρχουν έξι επιλογές προπόνησης από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο.

 

Επιπρόσθετα, τα τμήματα U10 (3η και 4η Δημοτικού) και U12 (5η και 6η Δημοτικού) αυξάνουν τις επιλογές των προπονήσεων τους σε σχέση με αυτές που είχαν τα τελευταία χρόνια. Το τμήμα U10 θα έχει καθημερινές προπονήσεις από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο ενώ το τμήμα U12, πέντε προπονήσεις τη βδομάδα, Δευτέρα - Παρασκευή.

 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

 

Οι προπονητές Γιάγκος Γιάγκου (U10) και Δημήτρης Μακρής (U12) συνεχίζουν το έργο τους ενώ στην τεχνική ομάδα των μικρών ηλικιών προστίθεται η έμπειρη κόουτς Σκεύη Γεωργίου η οποία θα αναλάβει αποκλειστικά τις προπονήσεις του τμήματος U8 και κάποιες προπονήσεις στο τμήμα U10.

 

Τα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα U14-U16-U18 τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες έχουν ενδυναμωθεί αφού παρέα με τον κόουτς Μακρή και Γεωργίου έρχεται και η προσθήκη της κόουτς Αγιομαμίτη.

 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

 

Η Ακαδημία από τη φετινή χρονιά, θα αλλάξει αρκετά και στον τρόπο λειτουργίας της. Θα λειτουργήσει γραφείο Ακαδημίας για να εξυπηρετεί τους γονείς και τα παιδιά. 

 

 

Αρχίζουμε από Σεπτέμβριο δυναμικά και προχωράμε με στόχο το καλύτερο δυνατό, πάντοτε με επίκεντρο το παιδί. Η καρδιά του μπάσκετ κτυπάει στην Έγκωμη! ΠΑΜΕ ΕΘΑ!!! 

 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Search

Ε.Θ.Α. ΕΓΚΩΜΗΣ

Αθλητικό Σωματείο, Ένωσις Θυέλλης Αναγεννήσεως με έδρα την Έγκωμη Λευκωσίας. Χρώματα του σωματείου είναι το κίτρινο και το μαύρο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Γρηγόρη Αυξεντίου 52,
Έγκωμη, 2407 Λευκωσία

Τηλέφωνο: 70001942, 22590233

E-mail: info@etha-engomi.net