Συνέχεια στα Πρωταθλήματα Α' Κατηγορίας το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί 19-20/10/2019 με τις ομάδες μας να επιζητούν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. 

 

Η ομάδα Ανδρών του Γιώργου Μπιτζάνη μετά την ήττα με ευρύ σκορ που δέχθηκε στην πρεμιέρα εντός έδρας από την ΑΕΚ, θα πρέπει να βγάλει αντίδραση και να προσπαθήσει να διεκδικήσει το ροζ φύλλο αγώνα σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της ΑΕΛ στη Λεμεσό. 

Πρεμιέρα στα Πρωταθλήματα Α' Κατηγορίας το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί 12-13/10/2019 με τις ομάδες μας να θέλουν να κάνουν ντεμπούτο με το δεξί στη φετινή χρονιά.

 

Η ομάδα Ανδρών του Γιώργου Μπιτζάνη προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε ένα δύσκολο τεστ αλλά στοχεύει να παρουσιαστεί αντάξια στο γήπεδο και να δει στα μάτια τον αντίπαλο.

Η Ακαδημία ξεκίνησε και σας περιμένει. Οι εγγραφές άρχισαν από την προηγούμενη βδομάδα και συνεχίζονται σε γρήγορους ρυθμούς.

 

Αυτή τη βδομάδα, καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή μεταξύ των ωρών 5.30 - 7.30μμ θα γίνονται εγγραφές στο γήπεδο "Ευάγγελος Φλωράκης" (πίσω από Μακάριο στάδιο).

Search

Ε.Θ.Α. ΕΓΚΩΜΗΣ

Αθλητικό Σωματείο, Ένωσις Θυέλλης Αναγεννήσεως με έδρα την Έγκωμη Λευκωσίας. Χρώματα του σωματείου είναι το κίτρινο και το μαύρο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Γρηγόρη Αυξεντίου 52,
Έγκωμη, 2407 Λευκωσία

Τηλέφωνο: 70001942, 22590233

E-mail: info@etha-engomi.net