Η Ακαδημία Καλαθόσφαιρας του Σωματείου μας, μία από τις καλύτερες και οργανωμένες ακαδημίες στην Κύπρο, ξεκινάει τις προπονήσεις και μπαίνει στη νέα αγωνιστική χρονιά 2020-21 με μεγάλη πίστη και ενθουσιασμό.

 

Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ θα γίνονται καθημερινά (Δευτέρα μέχρι Παρασκευή) 24-28/8/2020 στο γραφείο της Ακαδημίας στο Πολυπροπονητήριο "Ευάγγελος Φλωράκης" μεταξύ των ωρών 18.00-20.00.

 

Παρακαλούνται όλοι οι γονείς να κάνουν την εγγραφή για τα παιδιά τους έγκαιρα.

Η Ακαδημία του Σωματείου μας, θα ξεκινήσει την λειτουργία τμηματικών προπονήσεων για όλες τις ηλικίες σε κλειστές αίθουσες άθλησης, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και του ΚΟΑ.

 

Για το τμήμα U12 - Αγόρια, κάντε την αίτηση του παιδιού σας, στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Με αποκλειστικό γνώμονα την προστασία της υγείας των παιδιών, σεβόμενοι τις αποφάσεις της Κυβέρνησης και αντιλαμβανόμενοι την πολυπλοκότητα και την δυσκολία των διαδικασιών για την επανέναρξη ατομικών προπονήσεων σε ανοικτούς χώρους, και λαμβάνοντας υπόψη τις υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την ατομική ασφάλεια κάθε αθλητή, αποφασίσαμε την λήξη της φετινής σεζόν της Ακαδημίας μας.

Search

Ε.Θ.Α. ΕΓΚΩΜΗΣ

Αθλητικό Σωματείο, Ένωσις Θυέλλης Αναγεννήσεως με έδρα την Έγκωμη Λευκωσίας. Χρώματα του σωματείου είναι το κίτρινο και το μαύρο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Γρηγόρη Αυξεντίου 52,
Έγκωμη, 2407 Λευκωσία

Τηλέφωνο: 70001942, 22590233

E-mail: info@etha-engomi.net