Την 1η Δεκεμβρίου, πριν από τέσσερα χρόνια, έφυγε στη Βοστώνη ο Πρωταθλητής μας Νεόφυτος Χανδριώτης.

 

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Harvard ο Νεόφυτος έδωσε μία ανεπανάληπτη μάχη στα πλαίσια πειραματικής θεραπείας για καταπολέμηση όγκου στο στέλεχος του εγκεφάλου.

Διήμερο με εκτός έδρας αγώνες για τις ομάδες Ανδρών και Γυναικών του Σωματείου μας. Η ομάδα Ανδρών αγωνίζεται το Σάββατο 2/11/2019 με τον ΑΠΟΕΛ στο γειτονικό Λευκόθεο ενώ η ομάδα Γυναικών ταξιδεύει για πρώτη φορά φέτος εκτός Λευκωσίας για να αγωνιστεί στη Λεμεσό απέναντι στην Αναγέννηση Γερμασόγειας. 

 

Οι Άνδρες στερούνται τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές και επιζητούν όσο τίποτε άλλο το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Με δύο εντός έδρας αναμετρήσεις και μάλιστα απέναντι στον ίδιο αντίπαλο συνεχίζονται τα Πρωταθλήματα Α' Κατηγορίας το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί 26-27/10/2019 με τις ομάδες μας να επιζητούν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. 

 

Η ομάδα Ανδρών του Γιώργου Μπιτζάνη μετά τις δύο ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές, αναζητεί την ταυτότητα της και γενικά να βελτιώσει το παιχνίδι της. Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα απέναντι στον πολύ δυνατό Κεραυνό αλλά η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο. 

Search

Ε.Θ.Α. ΕΓΚΩΜΗΣ

Αθλητικό Σωματείο, Ένωσις Θυέλλης Αναγεννήσεως με έδρα την Έγκωμη Λευκωσίας. Χρώματα του σωματείου είναι το κίτρινο και το μαύρο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Γρηγόρη Αυξεντίου 52,
Έγκωμη, 2407 Λευκωσία

Τηλέφωνο: 70001942, 22590233

E-mail: info@etha-engomi.net